Cinquena edició del festival gastronòmic Barcelona Degusta

Un esdeveniment que s’organitza cada dos anys amb un suculent programa d’activitats gastronòmiques per a tots els públics, ponències, classes magistrals, tallers, tasts, degustacions, i activitats lúdiques i culturals…

La cinquena edició del Festival Gastronòmic Popular està al caure, Barcelona Degusta se celebrarà del 24 al 27 de setembre a Fira Barcelona, al Recinte de Montjouïc-Palau 1, i se celebrarà en conjunt amb la Fira Internacional de Pastisseria Creativa, BCN & Cake.

Barcelona Degusta

Font: Barcelonadegusta.com

Cuiners catalans de primer nivell impartiran classes magistrals de cuina al Showcooking Degusta i conferències a la Sala Degusta. Com Joan Roca que aportarà els seus aperitius i snacks més cosmopolites; Carles Gaig que ens ensenyarà la seva especialitat en pasta; Carme Ruscalleda que parlarà sobre com maridar dolços i salats; o Nandu Jubany que mostrarà un complex d’arrossos, entre molts altres.

Els principals temes que rondaran aquests dos espais són: Cuinant amb estrelles, Dolços innovadors, Secrets de la cuina japonesa, La parella perfecta: formatge i vi, Gastronomia Oriental, Rebosteria creativa i xocolata, Slow food, Pernil Ibèric i formatges amb DO, Compartint un vermut amb famosos i Food Waste: Com aprofitar els aliments.

A més, hi haurà activitats programades a l’aire lliure, a la Plaça Univers del recinte firal, una àrea de pícnic, un hort urbà i tot això amenitzat amb concerts. 20 Food Trucks dels que ja us parlàvem en un post anterior programes inclosos per mostrar les últimes tendències en urban i street food. I pels que sempre busquen alguna cosa més innovador, es serviran «Dinners in the sky», i de què va això? Doncs que diversos grups podran pujar a 50 metres d’altura per gaudir d’un banquet «des d’un altre punt de vista».

I sinó t’hem convençut prou o vols vols consultar el programa complet de les diferents activitats, l’horari, el preu … A Barcelonadegusta pots fer-li un ull, per anar obrint boca …

Author: elpernilibericserra

Share This Post On
Real Time Analytics