Conservas Dardo: la millor tonyina per a aquest estiu.

A l’estiu, preferim menjar coses fresquetes i lleugeres, veritat? Si són fàcils de preparar i si ens les podem portar per a menjar a la piscina o a la platja, millor encara.

Conservas Dardo: la millor tonyina per a aquest estiu.

Conservas Dardo: la millor tonyina per a aquest estiu.

No sé a vosaltres, però a nosaltres no se’ns ocorreix ingredient més recurrent que la tonyina per a l’estiu. És simplement perfecte, ja que podem combinar-ho amb qualsevol tipus de plat com amanides, pastes o altres llegums.

Aprofitant la temporada estival i la versatilitat de les tonyines, t’anem a recomanar les millors tonyines: les de Conservas Dardo. Encara que aquesta marca actualment es molt popular y coneguda, va naixer gràcies a un matrimoni que es dedicaba a la mar a Galicia, a l’any 1973. No hi ha millor aval, per saber que les seves tonyines están entre els més reconegudes, que la seva història, basada en la tradició i en la qualitat.

A més de la seva tradició i qualitat, la tonyina té nombrosos beneficis per a la salut. Deixa’m dir-te alguns:

  • Alenteix el deteriorament cognitiu.
  • Té alt contingut en proteïnes, així que si ets esportista, et vindrà de perles.
  • I el millor de tots, alça l’ànim! (Per increïble que sembli.)
Conservas Dardo: la millor tonyina per a aquest estiu.

Conservas Dardo: la millor tonyina per a aquest estiu.

Tornant a les tonyines de Conservas Dardo, aquestes tonyines son perfectes per a l’estiu per la seva excelent relació qualitat preu i el seu format de facil conservació. L’oli d’oliva en el que es conserva li dona un sabor únic i gustós, caracteristic d’aquest tipus de conserves de tonyina.

A més d’aixó, les tonyines de Dardo tenen diferents reconeixements per la seva qualitat i el seu bon fer. Actualment, la seua tonyina está reconeguda com la millor tonyina en conserva d’Espanya per l’Associació Nacional de Fabricants de Conserves de Peix (ANFCP) i les seves conserves han obtingut nombrosos reconeixements.

Si igual que nosaltres, no et pots resistir a aquest mejar d’estiu, et recomanem comprar aquesta tonyina clara en oli d’oliva Dardo de 240g.

Author: elpernilibericserra

Share This Post On
Real Time Analytics