Jabugo, un tresor ibèric

Per què aquest municipi és considerat un dels bressols de l’pernil ibèric?

jabugo tresor iberic celler

Jabugo està situat al centre de Serra Bruna, en el que s’anomena Serra d’Aracena i Pics d’Aroche, al nord de la província d’Huelva (Andalusia).

Els seus Pernils Ibèrics són coneguts en el món sencer per haver seguit un procés de producció i elaboració estrictament tradicional, tant, que ha estat protegit per una Denominació d’Origen (DO) Jabugo, abastant fins a 31 zones de producció, entre les quals hi ha el propi municipi de Jabugo, però, a més, altres pobles com, Aracena, Aroche, Cala, Canyar, o Cims Majors.

Les condicions naturals de la zona propicien la criança dels porcs en llibertat, i la biodiversitat de l’entorn, donarà lloc a una aroma i gust que diferenciarà al Pernil Ibèric de Jabugo de la resta: Intens i amb cert sabor a fumat.

L’assecat de les peces es durà a terme a la mateixa serra, i a partir d’aquí, passaran per les mans dels diferents mestres, que s’encarregaran de controlar de forma exhaustiva tots els processos, inclòs el de maduració, fins que el producte arribi fins el teu paladar.

La dedicació, l’atenció a el més mínim detall, i per descomptat, el seu sabor tan característic, són les raons per les quals Jabugo és considerada el bressol del Pernil ibèric.

Recorda-a l’hora de comprar el teu pernil, Jabugo, és sempre sinònim de qualitat.

 Para comprar Jamón Ibérico de Bellota Pata Negra

 Per acquistare Prosciutto Iberico Pata Negra alimentato con ghiande

 Buy Spanish Ham Pata Negra Bellota

Acheter Jambon Ibèrique Bellota Pata Negra

 Pata Negra Eichel-gefütterten iberischen Schinken kaufen

 Buy Iberico Pata Negra Ham from Hong Kong

 中国 – 购买伊比利亚橡子喂火腿Pata Negra

चीन – इबेरियन एकोर्न-फेड हाम पाटा नेग्रा खरीदें

 Buy Iberico Bellota Pata Negra Ham from USA

Author: elpernilibericserra

Share This Post On
Real Time Analytics