Pernil serrà i vi: aliats en la teva dieta per aprimar

La paraula dieta sempre va ser sinònim de passar gana, estiu, operació bikini … Però no sempre el resultat ha d’anar lligat a la paraula esforç. Alguns especialistes han indicat que, afegint una copa de vi i pernil serrà a la teva dieta, ajuden a perdre pes. En definitiva, una dieta sense sensació d’estar a dieta.

Aquesta dieta, a més de ser apetitosa i saludable per al cor, permet perdre de fins a 4 i 6 quilos al mes, sempre depenent dels nostres hàbits.Pernil serrà i vi

No debades se li crida al vi l’elixir de llarga vida, té la capacitat de retardar l’envelliment cel·lular i reduir el risc de certes malalties com l’arteriosclerosi, Alzheimer o demència senil. Pot ser un gran aliat en persones amb insomni i excés d’estrès, ja que el vi provoca una lleugera disminució de la pressió arterial i el sistema nerviós central.

El pernil ibèric proporciona el correcte funcionament del sistema nerviós, el cervell i per manterner la massa muscular, és la millor font de ferro i vitamines del grup B. A més, menjar diàriament 120 grams de pernil disminueix el colesterol i els triglicèrids pel seu baix contingut en greixos saturats i un alt contingut en àcids grassos monoinsaturats.

Com incloure aquests aliments tan presents en la nostra vida dins d’una dieta per perdre pes?

Pot sonar a mentida i grossa, però és cert que amb un estimat control nostra dieta delicatessen pot ser el desafiament d’alguns dels set pecats capitals.

A l’esmorzar, els aliments principals han de ser el pa, el pernil (fins a dos talls) i la fruita. La fruita a elecció, evitant el plàtan, el mànec i el meló, perquè aporten més calories que la resta. Si el cafè està entre els nostres imprescindibles, si pot ser descafeïnat i si ens agrada amb llet, desnatada.

 

Durant el dinar no pot faltar la verdura, en qualsevol dels seus formats. El plat principal, carn o peix: salmó, anxoves, rap, lluç, panga, sèpia, cloïsses, bacallà, tonyina, pollastre, gall dindi, conill, vedella i filet de bou o carn magra de porc, típics de la dieta mediterrània. Un cop a la setmana, es pot gaudir d’un guisat com el bullit o la fabada desgreixada.

 

A l’hora del sopar, toca un brou (d’olla, verdura o pollastre), dos talls de pernil ibèric i 80-150 grams de pollastre, gall dindi, porc o vedella; o peix i marisc. Com a punt i final al dia, els experts suggereixen una unça de xocolate negre pur, per beneficiar-nos del seu efecte antioxidant i anti arteriosclerosi.

 

A mig matí hem d’incloure una fruita i un parell de nous. En el piscolabis de la tarda, es pot incloure un cafè descafeïnat (sol o amb llet desnatada) o una infusió, un iogurt desnatat i un parell de nous.

La forma de consumir el vi es resumeix a una copa de vi de 150ml. en el cas de les dones, i dos en el cas dels homes (repartides en dos àpats).

Author: elpernilibericserra

Share This Post On
Real Time Analytics