¿Pota de pernil o pernil envasat a el buit?

Estàs una mica indecís? No saps que opció serà la més apropiada per a tu?
Avui et ajudem a triar l’opció que més et convé.

pota pernil desossat envasat buit

Per començar, has de saber, que, en ambdós casos, no hi ha data de caducitat, si en canvi, de consum preferent. Quina és la diferència?

Doncs la data de caducitat fa referència a aquells productes peribles que són susceptibles de risc microbiològic passats uns dies, en canvi, quan parlem de data de consum preferent, parlem de productes molt més duradors que a el temps, hauran perdut part de les seves propietats, però el seu consum no comportarà risc per a la nostra salut.

Sabent això, et direm que la data preferent de consum d’una peça sencera (pota de pernil) és de més o menys un any, depenent del seu estat de curació, mentre que si ho tallem, i envasem al buit, estarem parlant d’uns 6 mesos aproximadament. Aquesta durada pot variar depenent del segellat de les bosses de buit. A menys aire a la borsa, més durada.

També hauràs de tenir en compte que, si no vas a realitzar un consum immediat dels teus sobres de pernil, el recomanable és conservar a la nevera, això sí, abans de consumir, recorda posar-ho a temperatura ambient durant uns 10/15 minuts perquè recuperi la seva temperatura natural i «suï».

Ja saps les nostres recomanacions, ara només et queda triar com vols el teu pernil i gaudir-ho!

Author: elpernilibericserra

Share This Post On
Real Time Analytics