Barcelona: restaurants i bars de cuina tradicional

Si ets a Barcelona i vols gaudir de la seva cuina típica, et deixem una llista amb els millors bars i restaurants on trobar els seus plats:

El restaurant Casa Amalia destaca per la seva cuina tradicional, feta a casa i amb productes de gran qualitat. Tots els dijous al migdia prodrás gaudir de la famosa Escudella i carn d’olla. Situat al centre financer, ambient informal i amb més de 50 anys d’experiència.

Cuina tradicional

Cuina tradicional

All i Oli un restaurant situat a Porta i decorat com una cova, amb un ambient de benestar casolà, és un dels llocs més típics de cuina catalana de Barcelona. Compta amb les seves especialitats en cargols i la forma de preparar els calçots durant latemporada dels mateixos.

Experiència i qualitat s’uneixen en aquest petit però acollidor restaurant, Carnet Sarrià, situat al barri de Sarrià i especialitzat en la cuina típica catalana.

Casa Delfín és un restaurant-bar dinàmic, situat al Passeig del Born, amb una carta tradicional però més diversa i amb terrasseta dins del lot.

Situada a Sant Andreu, a la Taverna Gran Roca podràs gaudir del trinxat, faves o fideuà són plats de la cuina tradicional catalana que comparteixen carta amb innovacions tan apetitoses com els peus de porc torrades amb salsa xató.

Si el que busques és una mica més de luxe combinat amb la cuina tradicional, a Ca l’Isidre, trobaràs els petits detalls i l’atenció a la mateixa vegada que la bona cuina de sempre.

Tan tradicional com de tota la vida, menú a la carta on trobareu plats suculents i oblidats, com el cap a la romana, uns fideus a la cassola, o una bona galtes. Com es diu? Can Vilarò, on? En Eixample Esquerre.

La Cuina del Guinardó ofereix tots els migdies en un casolà saló a la primera planta d’una xarcuteria plats de cullera, espatlla de xai, callos (quan n’hi ha), la cua de bou i altres exquisideses es poden assaborir a Horta-Guinardó.

En matèria de bacallà i altres plats de la cuina catalana, el Chicoa segueix sent un gran referent del lloc, amb gran qualitat en els seus productes i ubicat a Eixample Esquerre.

Author: elpernilibericserra

Share This Post On
Real Time Analytics