Coneixes els olis d’oliva de Almazaras de la Subbética?

Almàsseres de la Subbética és tot un referent en olis d’oliva Verge Extra. Si t’agrada el món de l’oli d’oliva, segur els coneixeràs per el seu oli Rincón de la Subbética, premiat com el Millor oli ecològic del món en l’any 2020.
Compten amb més productes i és per això que avui et volem donar a conèixer les varietats d’olis d’oliva verge extra que ofereix aquesta cooperativa.

Els orígens

Quan parlem de Almàsseres de la Subbética parlem de la perfecta unió entre agricultors i professionals del trull. Una perfecta simbiosi que dóna lloc a un oli d’oliva verge extra amb valor afegit, la Denominació d’Origen de Priego de Còrdova. S’atorga a aquells olis d’oliva que compleixen certs requeriments de qualitat, i que a més, han estat produïts en aquesta comarca situada al cor del Parc Natural de les Serres Subbètiques.

Productes

Entre els seus productes podràs trobar els següents olis d’oliva: Rincón de la Subbética, Almaoliva Bio, Almaoliva Gran Selección, ParqueOliva, i ParqueOliva Serie Oro.

Les diferents varietats d’oliveres que posseeixen son Hojiblanca, Picuda i Picual. Almazaras de la Subbética ens ofereix diferents opcions amb diferents matisos i aromes, que encaixarán a la perfecció amb els teus millors plats.

Si acceptes un consell, nosaltres t’animem a començar a conèixer aquesta marca, començant pel seu oli d’oliva més destacat, Rincón de la Subbética, que es el Millor oli ecològic del món en l’any 2020.

No sents curiositat? És clar que sí. Prova-i ens comptes!

Fins la propera!

Author: Elisa

Share This Post On
Real Time Analytics