Rincón de la Subbética, una autèntica obra joia

Com ja ho hem explicat en alguna que altra ocasió, i és que parlar de Rincón de la Subbética és referir-nos al Millor oli ecològic del món en l’any 2020.

Avui anem a parlar de manera més detallada sobre aquest oli d’oliva verge extra, reconegut a nivell mundial.

Rincón de la Subbética és un oli d’oliva ecològic, elaborat amb varietat Hojiblanca. Compta amb Denominació d’Origen Priego de Còrdova, que es fins a la data l’oli d’oliva més premiat de la història d’Espanya, també a la categoria ecològica. I això és perquè els jurats dels diferents concursos no han pogut trobar ni un sol defecte al seu sabor ni al seu olor.

Aquesta joia s’obté els primers dies de collita. Els seus aromes ens porten fins al cor de la serra cordobesa, amb olors a farigola, menta i ametlla verda. En quant al seu gust i fent honor a la varietat de la seva oliva, ens deixarà un regust picant.

Parlem d’un oli d’oliva verge extra que maridarà perfectament amb qualsevol varietat de plats, fins i tot aquells que són crus.
La nostra recomanació és que no ho pensis més. Prova ara Rincón de la Subbética, (Comprar oli d’oliva Racó de la Subbética) i elabora uns plats de primera.

Author: Elisa

Share This Post On
Real Time Analytics