Venda del Barón, el millor oli d’oliva del món

Avui, parlarem d’un oli d’oliva verge extra d’alta qualitat i amb una gran història: Venta del Barón. Un oli d’oliva Verge Extra considerat com el Millor oli d’oliva Verge Extra d’Espanya i del Món.

La història de Venta del Barón

Moltes històries tenen els seus començaments en llegendes i rumors populars que passen de generació en generació, fins arribar als nostres dies. Aquest és el cas d’aquest oli d’oliva Verge Extra, que rep el seu nom del Baró de Santaella. El Rei Carles III el va desposseir del seu títol nobiliari, després d’arrabassar la vida a la seva dona en un atac de gelosia.

No sols ell, sinó tota la seva família va ser castigada. Van haver de començar una nova vida i van optar per traslladar-se a la Serra de Priego, on es dedicarien al cultiu de les olives per sobreviure.
Seria anys més tard quan el mateix rei Carles III probaria aquest or líquid extret d’olives d’aquesta serra, amb un gust dolç i afruitat. Aclaparat per l’excel·lent qualitat, recompensaria al Baró retornant el seu títol.

Venta del Barón, un negoci familiar

I això és avui Venta del Barón. El resultat d’una família dedicada en cos i ànima a la producció de forma artesanal del millor oli d’oliva Verge Extra d’Espanya i del Món.

A partir de les varietats Hojiblanca i Picuda, i comptant amb la Denominació d’Origen de Priego de Còrdova, aquest oli d’oliva amb notes herbàcies, de menta i de closca d’ametlla, ha rebut més d’un centenar de premis en 14 països.

Per descomptat, la nostra més sincera recomanació és que no hauries de deixar passar l’oportunitat de provar aquest oli d’oliva Verge Extra, tal com ja fan Martin Berasategui o Alain Ducasse. Per això, t’ho posem fàcil i podràs trobar-ho aquí: Comprar oli d’oliva Verge Extra Venta del Barón.

Fins la propera!

Author: Elisa

Share This Post On
Real Time Analytics