Embotits ibèrics Cinco Jotas de jabugo: una autèntica delícia

Els embotits ibèrics són perfectes per a qualsevol menjar o per quan tenim convidats a casa i hem de servir un aperitiu. Si afegim que els embotits són de Jabugo i Cinco Jotas, veiem que és una opció estupenda.

lomo iberico cinco jotas 5j jabugo embutido

Què embotits ibèrics Cinco Jotas podem trobar?

Principalment, els embotits ibèrics 5j de Jabugo que es poden trobar són la canya de llom i la canya de presa. Tots dos productes s’obtenen de porcs 100% ibèrics, tot i que s’extreguin de diferents parts i s’elaborin de maneres diferents. El llom ibèric de gla s’extreu de la massa muscular de la zona lumbar del porc, que és una de les zones més saboroses i vetes del porc ibèric. La presa ibèrica de gla s’extreu de la zona del capçal del llom, situada just a la banda de la paleta. És una de les zones més aromàtiques i sucoses del porc.

Perquè comprar embotits 5j de jabugo?

Els embotits 5j de jabugo són 100% ibèrics de gla. Tots aquells productes que són 100% ibèrics de gla són molt sucosos gràcies al vetejat que tenen, a l’igual que són més aromàtics. Aquest vetejat és el greix que s’infiltra en la masa muscular del porc, el que el fa més saborós. Es manen envasats al buit perquè conservin en perfecte estat el seu suculència i propietats.

Si estàs buscant comprar embotits 5j de jabugo ibèric gla, aquí pots trobar-ho. Que el gaudeixis!

Author: elpernilibericserra

Share This Post On
Real Time Analytics