Lots i cistelles d’empresa i regals de Nadal

Els lots i les cistelles d’empresa són el millor regal que pots fer als teus treballadors i clients per a aquest nadal. Pots afegir productes molt variats, entre els quals cal destacar el pernil ibèric de gla, pernil serrà o un assortit d’embotits variats que faran les delícies de qui el rebi. També són una opció perfecta per enviar a un bon amic que resideix a Espanya o Europa, i així pugui tenir el seu preuat pernil de Nadal.

lots cestelles nadal regals clients empresa

Per què enviar pernil ibèric i assortits de productes gourmet a nadal?

Enviar pernil ibèric i assortits de productes gourmet durant Nadal és el millor regal que es pot donar. Tots aquests productes ibèrics i gourmet es poden enviar a qualsevol país d’Europa perquè tothom pugui gaudir del seu pernil i productes gourmet a nadal. Afegeix un bon vi, uns bons formatges o accessoris per tallar el pernil per completar el teu lot de Nadal.

Quins tipus de productes ibèric i gourmet es poden incloure en els lots i cistelles de Nadal?

La resposta és senzilla: ens adaptem a les necessitats dels nostres clients, estudiant totes les opcions possibles. Bé si el lot va dirigit a un amic que viu lluny, com si va dirigit als treballadors de la teva empresa o als teus més fidels clients, aquests regals sempre són apreciats. Pernil ibèric gla pata negra, pernil serrà tallat en sobres, sencer o desossat. Contacta amb nosaltres si necessites més informació o obtenir pressupost.

Author: elpernilibericserra

Share This Post On
Real Time Analytics