Quines són les millors marques d’anxoves del Cantàbric?

Si sou experts en cuina, ja sabeu quines són les millors marques d’anxoves cantàbriques que podeu trobar al mercat. Però si no, probablement us heu preguntat quines són les marques més famoses, teniu sort, perquè avui us en mostrarem algunes.

I és que l’ésser humà és curiós per naturalesa, ja sigui per naturalesa, o per la qualitat innata d’augmentar el seu coneixement, o simplement pel desig d’estar al corrent de les últimes tendències. Per això vam pensar a escriure aquest post. Perquè quan parleu d’anxoves ho feu bé. Per tant, respondrem a la pregunta:

Quines són les millors anxoves del Cantàbric que puc trobar al mercat?

La resposta: hi ha diverses marques, destaquem les següents.

Ortiz

Quan parlem d’Ortiz, parlem d’una de les conserves més grans del país. Es pot reconèixer allà on vagi pel seu quadre groc. Les seves anxoves s’enfilen amb un ganivet i s’elaboren en un procés similar al que s’utilitza per salar, sense treure la pell.

Yurrita

Yurrita és l’empresa d’anxoves més antiga del País Basc. També és una de les empreses alimentàries més antigues d’Espanya. Fa 150 anys que treballa en aquest negoci, de manera que sap què fa.

Agromar

Agromar és una fàbrica de conserves asturiana que lluita contra tot pronòstic des del 1948. I que, a poc a poc, ha anat consolidant el seu lloc al mercat i ha apostat per l’ampliació de la seva fàbrica, amb un futur ple de productes a la vista.

I així ho veieu. Aquestes són només algunes de les marques d’anxoves cantàbriques més conegudes que podem tastar a Espanya. Tots estan desenvolupats amb la màxima dedicació.

Voleu provar-les? Si la resposta és sí, estàs de sort, perquè a Jamonarium les tenim totes.

I també pots passar-te per aquí, si el que vols aquesta saber més sobre les anxoves del Cantabric.

Ens veiem a la propera!

Author: Elisa

Share This Post On
Real Time Analytics