Comprar carn de vedella Black Angus en línia

Avui parlarem d’on i com comprar carn de vedella Black Angus online. Aquest tipus de carn està entre les millor valorades del món per la seva suculència i el seu característic i intens sabor. També té un bon índex de greix infiltrat, per aquest motiu té aquest aspecte semblant al marbre. Aquesta carn de vedella és originària d’Escòcia, encara que actualment es produeix en diversos països. Les qualitats d’aquest tipus de carn són comparables a les de carn Kobe, també entre les millor reconegudes a nivell mundial.

 

Marques líders en vedella Black Angus al món

 

Tot i que aquesta carn es produeix en molts països del món. EEUU, Australia i Uruguai són tres dels més reconeguts per la seva tradició en carn de boví de primera qualitat.

 

Tres dels principals productors actuals de carn Black Angus:

 

Estats Units (Platte Valley) – Vedella pura Black Angus 

 

Estats Units és un país en el qual hi ha molta cultura de consum de carn, especialment de vedella. De fet, els Estats Units és al país on més es consumeix carn a nivell mundial. Això ve incentivat per les grans extensions que hi ha pertanyents a granges dedicades a la pastura. Platte Valley és una empresa productora de carn de vedella de la més alta qualitat, procedent dels Estats Units. El seu bestiar s’alimenta d’ingredients naturals per oferir la més alta qualitat dels seus productes.

 

Austràlia (Angus Pastoral) – Vedella Black Angus Belmont

 

Austràlia és un altre dels països amb major nombre de consum de quilos per habitant anualment. A més, és un país on hi ha molta tradició de cuinar a la barbacoa, el que incentiva el consum de carns de vedella d’alta qualitat. També hi ha molta tradició de pasturatge de Black Angus gràcies als seus grans extensions de terreny dedicades a la pastura. Angus Pastoral és una empresa productora de carn de vedella d’alta qualitat, procedent d’Austràlia. El període d’engreix i pasturatge de l’animal dura diversos anys perquè la carn sigui tan deliciosa i exquisida.

 

Uruguai (La Finca Imperial) – Vedella Black Angus Hereford

 

Uruguai, a l’igual que molts altres països de Llatinoamèrica tenen molta cultura de cuinat i consum de carn de vedella de la més alta qualitat. Uruguai, conjunt amb Argentina, va ser a un dels primers països als quals es va exportar la vedella Black Angus per a la seva producció i així fer carns de la més alta qualitat.

Saber més sobre la carn de vedella Black Angus aquí

 

 

Què tall comprar de vedella Black Angus?

 

Llom baix

 

llom baix ternera black angus uruguay

 

Aquest tall s’extreu de la regió del dors lumbar, just a la banda del filet. El seu sabor exquisit i la seva textura és molt sucosa, cosa que el fa ideal per fer a la barbacoa o a la paella.

 

Comprar en línia Llom baix de vedella Black Angus Hereford – La Finca Imperial, Uruguai

 

Llom alt

lomo alto ternera black angus uruguay

Aquest tall s’extreu de la regió lumbar, entre el llom baix i l’agulla. El seu sabor és exquisit, molt tendre i sucós. Queda deliciós cuinat a la barbacoa i a la planxa.

 

Comprar en línia Llom alt de vedella Black Angus Hereford – La Finca Imperial, Uruguai

 

 

 

Filet

 

Aquest és un dels talls més ben valorats entre els de carn Black Angus. Està situat a la zona sublumbar de la vedella. Té un sabor exquisit i suau i és de textura sucosa, el que el fa únic.

filet vedella black angus uruguay eeuu australia

 

Comprar en línia Filet de vedella Black Angus Hereford – La Finca Imperial, Uruguai

Comprar en línia Filet de vedella Black Angus – Platte Valley, EEUU

Comprar en línia Filet de vedella Black Angus Belmont – Angus Pastoral, Austràlia

 

Falda magra

 

Aquest tall s’extreu de la zona abdominal posterior de la vedella, la que està més a prop de les potes del darrere. El seu sabor és suau i la seva textura sucosa, cosa que el fa molt versàtil en el cuinat.

falda magra ternera black angus uruguay

 

Comprar en línia Falda Magra de vedella Black Angus Hereford – La Finca Imperial, Uruguai

 

Culatí

 

 Aquest tall s’extreu de la part superior del flanc abdominal de la vedella. El seu sabor és intens i la textura és suau i sucosa, perfecta per cuinar a la graella o guisar.

culati ternera black angus eeuu australia

Comprar en línia Culatí de vedella Black Angus Belmont – Angus Pastoral, Austràlia

Comprar en línia Culatí de vedella Black Angus – Platte Valley, EEUU

 

Llata

 

Aquest tall s’extreu de la regió escapular o fosa infraespinosa de la vedella Black Angus, situat en el quart davanter o paleta. Normalment es cuina a forn o a la graella, tot i que té moltes opcions de cuinat.

llata vedella black angus eeuu

 

Comprar en línia Llata ​​de vedella Black Angus – Platte Valley, EEUU

 

Pitet

 

pitet vedella black angus eeuu australia

 Aquest tall s’extreu de la regió de la gropa, situada a les costelles de la vedella Black Angus. El seu sabor és molt característic i la seva textura molt sucosa gràcies a la capa superior de greix. Queda deliciós cuinat a la graella o al forn.

 

 

Comprar en línia Pitet de vedella Black Angus – Platte Valley, EEUU

Comprar en línia Pitet de vedella Black Angus Belmont – Angus Pastoral, Austràlia

 

Rodó

 

Aquest tall s’extreu de la cara posterior de la cuixa de la vedella Black Angus. És on tall que té poc greix, però al seu torn és molt sucós. Té moltes opcions de cuinat.

rodo vedella black angus eeuu

Comprar en línia Rodó de vedella Black Angus – Platte Valley, EEUU

 

Author: elpernilibericserra

Share This Post On
Real Time Analytics