Com enviar pernils ibèrics i serrans a Suïssa?

Comprar teus pernils i espatlles ibèrics pota negra i serrans per internet és cada vegada més senzill. Si ets espanyol però estàs lluny, vols fer un regal o simplement ets amant dels productes espanyols i del pernil pota negra, podem ajudar-te. A més, enviem la teva comanda perquè només hagis de preocupar-te de rebre-ho.

A continuació, et explicarem com pots enviar pernils i espatlles ibèrics i serrans, i altres productes gourmet a Suïssa.

Com puc fer una comanda per enviar a Suïssa?

Manar pernil i productes espanyols a Suïssa és molt fàcil i pràctic. 

Primer hauràs de seleccionar els productes que vulguis, introduir-los al carret i seleccionar una adreça de lliurament en qualsevol punt de Suïssa. La compra es farà sense impostos, que s’hauran de pagar en destinació. Processa el pagament i a el següent dia laborable enviarem la vostra comanda.

 Aquest mateix dia rebrás el codi de seguiment per saber on és la teva comanda en tot moment.

Quant triga a arribar la meva comanda i quan em costa?

El preu dels enviaments a Suïssa pot variar segons el pes total de tota la comanda. Els enviaments amb destinació a Suïssa triguen de 5 a 7 dies laborables, dissabtes, diumenges i festius exclosos.

Si el transportista arribés al domicili i el destinatari estigués absent, el transportista li deixarà una nota de pas o li trucará per concertar una nova entrega.

Aquí podràs veure informació del transport.

Com s’envien productes gourmet espanyols a Suïssa?

Tots els enviaments s’envien completament assegurats, segons el tipus de producte, perquè arribin en perfectes condicions. Si has demanat un pernil o espatlla ibèric o serrà, embotits o formatges, els teus productes s’envien envasats al buit perquè conservin la seva qualitat i suculència. Si envies olis o vins, s’envia amb caixes de cartró reforçat perquè arribin perfectament protegits al seu destí.


Si necessites més ajuda per enviar les teves comandes a Suïssa o tens alguna consulta, no dubtis en contactar amb nosaltres.

Author: elpernilibericserra

Share This Post On
Real Time Analytics