Durant quant de temps es conserva un pernil envasat a el buit?

Avui, ens toca parlar novament sobre quan has de fer un consum preferent de la teva pernil ibèric per no perdre ni una mica de la seva qualitat.

cuant temps conservar pernil al buit
cuant temps conservar pernil al buit

I és que com ja sabràs, la durada aproximada d’una peça sencera és més o menys, un any, però una manera de perllongar aquesta data de consum és, com no, envasar a el buit. Així aconseguiràs conservar-lo en bon estat durant uns 6 mesos més, depenent, això sí, de la pressió amb la qual s’hagi succionat l’aire durant l’envasament. És a dir, si quan compres les sobres de pernil comproves que no hi ha ni rastre d’aire, durarà més temps, que si perceps certa folgança.

Has de saber que, encara que alguns establiments ofereixen sobres ja envasats a el buit amb opcions predefinides de segellat, hi ha altres Pernileries en les què el consumidor té l’última paraula per decidir com vol que es realitzi aquest envasat.

I és que envasar a el buit teu pernil només té avantatges! A el no haver contacte directe amb l’oxigen, conserves el gust de forma íntegra, el pots emmagatzemar de forma còmoda, en el teu rebost o al frigorífic, i, a més, traslladar-lo sense cap tipus de problema.

Amb això, no volem desmerèixer als romàntics que prefereixen la pota de pernil sencera, és clar que no! El deixem a la teva elecció, perquè quan parlem de pernil ibèric, es triï el que es triï, un surt sempre guanyant.

Author: elpernilibericserra

Share This Post On
Real Time Analytics