Oro de desierto, un oli d’oliva ecològic (de pel·lícula)


Avui et parlarem d’Oro de Desierto, un oli d’oliva de pel·lícula. Si t’agrada el Spaghetti Western, sabràs a l’instant d’on procedeix aquest oli d’oliva Verge Extra ecològic.

La seva història

Darrere de la producció d’aquest oli d’oliva hi ha una família situada en el Desert de Tavernes. Sonarà a tots els cinèfils per ser el lloc on es van rodar bona part de les pel·lícules de l’Oest que coneixem.

És a Almería on estan situats els seus cultius d’oliveres ecològics. En aquestes terres gairebé no hi ha canvis tèrmics i que presumeixen de gaudir de més de 3000 hores de sol a l’any.
Aquesta peculiaritat fa al clima i una cuidada tècnica d’elaboració, que dóna lloc a un oli d’oliva verge extra Ecològic que la qualitat és reconeguda a nivell mundial.

Compromís amb la sostenibilitat

Tenen un ferm compromís amb les premisses de l’agricultura ecològica, respecten i cuiden el màxim l’entorn, optimitzen els recursos i eviten l’ús de químics en la prevenció de plagues.

Els residus generats durant l’elaboració del seu oli d’oliva verge extra es tornen a utilitzar, tant per a la combustió de la pròpia almàssera com per a aliment de la ramaderia de la zona. A més, tota l’energia de la pròpia almàssera és 100% fotovoltaica i renovable.

És gràcies a aquesta implicació i promoció de la sostenibilitat que Oro del Desierto és el millor oli d’oliva verge extra Ecològic desde 1999.

Un oli extraordinari que hauries de provar com més aviat millor, tant en la seva varietat Picual, com Coupage.

(Compra oli d’oliva Verge Extra Oro del Desierto) i gaudeix d’una experiència orgànica.

Fins la propera!

Author: Elisa

Share This Post On
Real Time Analytics