Pernil Joselito, 6 generacions elaborant «el millor pernil del món»

No és un secret, el pernil i la espatlla Joselito son coneguts per ser un dels tresors culinaris més grans d’Espanya. Degustar un Joselito, és tenir una experiència singular i inoblidable.

Pernils i espatlles Joselito no és sols una marca, és una llegenda.

Pernils Joselito compta amb més de cent anys d’experiència i una tradició heretada al llarg de sis generacions que han tingut en comú la premissa d’elaborar l’anomenat Millor Pernil del Món. La seva qualitat, està avalada pels grans genis de la gastronomia i els crítics més importants. La seva qualitat i tradició està avalada per alguns dels xefs més importants de món, com pot ser Ferran Adrià.

pernil joselito guijuelo millor mon

Pernil Joselito sense additius ni conservants, sols gust

Els pernils i espatlles Joselito són 100% naturals, sense additius ni conservants, l’evolució s’ha seguit molt de prop, cuidant fins al més mínim detall des dels inicis de la producció. El procés d’elaboració del pernil joselito és molt característic. Durant el procés de salaó, s’utilitza la sal justa i necessària per a la conservació de les peces de manera que no afecti el resultat final. Una de les principals característiques de pernils i espatlles de joselito és la seva baixa salinitat, fins i tot considerant-los dolços. L’assecatge es porta a terme en assecadors naturals i l’envelliment es realitza en cellers sota terra durant diversos anys a temperatura i humitat constants.

El pernil Joselito i la espatlla Joselito són molt especials per les seves característiques. Aquests pernils i espatlles no tenen ni conservants, ni colorants, ni additius químics, ni gluten ni lactosa. Són perfectes perquè tots els públics puguin consumir-les. Els únics ingredients que tenen són carn de porc i sal marina. Són productes 100% naturals, el que li donarà un sabor únic i inigualable, poc salat tirant a dolç. Els llargs períodes de curació dels pernils Joselito li confereixen un toc molt especial. El període de curació en el pernil Joselito és de a partir de 40 mesos, el de la paleta Joselito és de 24 mesos.

A més, no has d’oblidar que, al delectar-te amb el seu sabor i aroma, aquesta joia gastronòmica també està aportant beneficis per la teva salut. I és que Pernils Joselito tenen un alt contingut en antioxidants, i un alt índex d’àcid oleic que t’ajudarà a reduir el colesterol dolent i els triglicèrids.

Comprar Pernil Joselito a Internet

Pots comprar pernil i espatlla Joselito a internet des de qualsevol punt d’Espanya i d’Europa. Sens dubte, un regal per als teus sentits pel seu característic sabor dolç i els incomptables beneficis que té per a la salut. Aquests pernils i espatlles són perfectes per a tots perquè no tenen ni conservants ni additius, que pots trobar a Internet aquí:

Comprar una espatlla Joselito en línia

Comprar un pernil Joselito en línia

Author: elpernilibericserra

Share This Post On
Real Time Analytics