Pernil tallat Cinco Jotas: el pernil de Jabugo, més a prop mai

El pernil tallat és una molt bona opció de consum per raons molt senzilles: els sobres ocupen poc espai i és còmode de consumir, sols hauràs de treure-ho de la nevera i llest. Si afegim que el pernil és de Jabugo i Cinco Jotas, veiem que és una opció estupenda.

pernil espatlla tallat 5j cinco jotas jabugo

Com s’aconsegueix el pernil Cinco Jotas de jabugo tallat a mà?

El pernil Cinco Jotas tallat a mà s’extreu de les millors peces de pernil 100% ibèric de gla de jabugo. Els porcs s’han criat en deveses en llibertat, simplement alimentant-se de glans i pastures. Posteriorment, els porcs són sacrificats i s’inicia el període de curació, que pot variar segons si la peça és pernil o espatlla.

Tindrem la comoditat del pernil tallat a màquina combinat amb fines i sucoses talls de pernil ibèric de gla de Jabugo acabat de tallar.

Perquè comprar pernil 5j de jabugo tallat a mà?

El pernil tallat a mà té els talls més petits que el pernil tallat a màquina. És a dir, els talls són més semblants a les que podem obtenir tallant la peça a casa o què ens proveeix un tallador de pernil professional. Tindrem la comoditat del pernil tallat a màquina combinat amb fines i sucoses talls de pernil ibèric de gla de Jabugo acabat de tallar. Tant el pernil com la espatlla tallats a mà conserven la seva suculència i propietats intactes gràcies al fet que es manen envasades al buit.

Si estàs buscant comprar pernil o paleta 5j de jabugo ibèric gla, aquí pots trobar-lo. Que el gaudeixis!

Author: elpernilibericserra

Share This Post On
Real Time Analytics