El Pernil Ibèric mai passa de moda

És un fet, les dades d’exportació de Pernils i Espatlles curades no poden ser millors, arribant a més del 130%, en comparació de les xifres dels últims 10 anys. I és que, a més d’haver augmentat el seu consum dins del mercat europeu, s’ha notat un increment en EUA, Mèxic, Xina i Japó.

ham passion tour europa
ham passion tour europa

Aquí a Espanya, el consum de més de la meitat de les potes de Pernils Ibèrics es realitza en entorn domèstic, però els productors i els comercialitzadors insisteixen en la versatilitat del producte, que amb les noves presentacions, llescats a el buit, dauets, o desossats , s’ajusten a tots els tipus de consumidors.

Aquesta és precisament la idea que s’ha intentat transmetre a Europa, a través de la campanya «Ham Passió Tour» portada a terme per la Unió Europea i l’Associació Interprofessional del Porc Ibèric, on es promouen amb entusiasme tots els productes ibèrics. I ha funcionat: dos de cada tres assistents afirmen reconèixer els Pernils Ibèrics d’Espanya, i tots ells coincideixen que és un producte amb una molt llarga vida per davant.

La traçabilitat dels productes, la transparència i sobretot la qualitat dels productes ibèrics, fan que el sector ibèric travessi el seu millor moment. Tot un reconeixement a les coses ben fetes. Bravo pel Pernil ibèric!

Author: elpernilibericserra

Share This Post On
Real Time Analytics