Els millors bars on menjar pernil a Madrid

Madrid s’ha convertit en una ciutat caracteritzada per la diversitat. Aquí la dita es converteix en «si vols, tens». Moltes vegades la diversitat és tanta que buscar un nou bar és sentir-nos en arenes movedisses i ens resignem a tornar al bar de sempre. Madrid és un lloc on fins al lloc més cutre pots menjar coses al·lucinants, o no. Per això et proposem una sèrie de bars on prima el bon pernil, perquè les aparences no t’enganyin.Pernil

 

Les tapes és el que mana ara, i ens porta a conèixer llocs com Bar El Jamón (C / Lavapiés, 47), un lloc una mica greixós on preparen mandonguilles que et fan perdre el sentit. L’olor del lloc no acompanya, però si aconsegueixes seure a la terrassa, el Pernil és imprescindible.

En Albur, en Manuela Malasaña nº 15, a més d’unes tapes originals amb pernil ibèric tens alguns formatges i altres delícies del Bierzo. Un lloc amb encant per als nostàlgics de Lleó.

Si la teva butxaca t’ho permet, en Mesón Txistu pots degustar les cocotxes o el lluç a la basca, però sobretot no et vagis sense provar la seva pernil. Productes de bona qualitat, Bon ambient i bon servei. Plaça d’Àngel Carbajo, 6.

A preus barats tenen moltes possibilitats d’entrepans i tapes. El pernil i el formatge són bons, es diu Paraíso del Jamón i està a Via Sant Bernat agost.

En el Carrer Sant Engracia de Madrid es troba El Jamón, on pots trobar taula d’ibèrics de qualitat, formatge curat, per 15 E.

Bé ia bon preu, Don Jamón és un dels imperdibles, especialment si ets més de tapes. Gran Via, 60.

Ampolles de vi, quadres costumistes i fotos decoren El Jamón y el Churrasco (Infanta Mercedes, 64), rústic fonda de carn a la graella i peixos.

Toma Jamón (Migjorn Gran), una oferta original pel que fa a aquest recinte no troben ni refrescos, ni cafè, ni postres, ni menús. Aquí només es pot degustar bon pernil, alguna que una altra excel·lent tapa i vi.

Menú reduït però de qualitat, en Mesón 5 Jotas (Pare Damian, 42) podràs gaudir de qualitat en productes ibèrics amb preus acords.

Author: elpernilibericserra

Share This Post On
Real Time Analytics